Termeni si conditii

Prin inregistrarea unei cereri sunteti de acord cu folosirea datelor personale in scopurile mentionate mai jos.

Cererile de oferta vor fi analizate de catre vanzator urmand ca, daca acestea sunt valide, clientul va fi contactat prin email si/sau telefon pentru prezentarea uneia sau mai multor oferte relevante cu cererea facuta. In urma intelegerilor, furnizorul va emite o solicitare de plata pentru livrarea produsului/produselor agreate.

Mod livrare

Curier – Livrarea produselor se va face in 1-4 zile lucratoare dupa efectuarea platii, insa cu informarea clientului termenul poate fi prelungit in functie de disponibilitatea produselor.
Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete, se fac in momentul livrarii in prezenta curierului pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Mod returnare

Clientul are drept de retur in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului facand o solicitare prin email sau telefon. Transportul aferent va fi suportat de catre client, folosind acelasi serviciu de transport conform expedierii initiale. Se va inapoia contravaloarea ramasa in cel mult 14 de zile de la primirea returului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, retur repetat etc. Ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
OG 34/2014 – Articolul 16 – Exceptari de la dreptul de retragere:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art.9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.”

Mod plata

Card – Puteti plati achitand contravaloarea coletului online prin card bancar

Date personale

Datele personale vor fi prelucrate in scopul procesarii de comanda, facturare, livrare a coletului si trimiterea de oferte prin email/telefon.
Clientul are dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal / dezabonare / stergere de cont prin modul de contact afisat pe website.
Datele personale nu vor fi transferate altor terti in afara scopului prezentat anterior.

Cookies

Acest website nu retine si nu foloseste informatii personale prin cookies.